Politica de confidentialitate

Notă de informare privind protecţia datelor personale

SC Moto Unelte Comserv SRL, denumita mai departe Moto Unelte, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.motounelte.com.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Moto Unelte. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Moto Unelte SRL. se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.motounelte.com.ro, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare (art.12)
 • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • dreptul de opozitie (art.15);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Moto Unelte SRL. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, le putem utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

 • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
 • pentru a va confirma prdusele pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste produse si servicii;
 • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
 • informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúselele noastre;

Moto Unelte SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Moto Unelte SRL SA si ale site-ului nostru; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cind firma noastra este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

Moto Unelte SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

 • realizarii de rapoarte / analize;
 • realizarii de informari in scopuri proprii;
 • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de Moto Unelte SRL

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Va multumim pentru atentie.

Deschide chat
Cu ce vă pot ajuta?
Buna
Cu ce vă pot ajuta?
Call Now Button