Dark Light

Distribuitor STIHL – Despre noi

Distribuitor STIHL motoferastraie STIHL

Bine ați venit la Distribuitor STIHL – Moto Unelte Comserv SRL!

Moto Unelte SRL este distribuitor STIHL în Cluj-Napoca. Societatea a fost înființată în anul anul 2009. Ca urmare, deținem un magazin dedicat și service autorizat pentru reparații în garanție si post-garanție STIHL in Cluj-Napoca. Magazinul virtual al firmei noastre este o prelungire a magazinului fizic de utilaje STIHL, din Cluj Napoca. Datele fiscale ale firmei sunt: RO26141704, J12/2000/2009, cont RO79 BTRL 0130 1202 R669 98XX, Banca Transilvania sucursala Horea. Sediul social pe str. Câmpului nr.57, Cluj Napoca.

În calitate de reprezentanți dedicați de motoferastraie STIHL, vă oferim în primul rând gama de motoferastraie STIHL. În al doi-lea rând, service dedicat STIHL.

 

MAGAZINUL VIRTUAL

Magazinul virtual în care vă aflați este o extensie a magazinului nostru fizic distribuitor STIHL Ne adresăm clientilor care locuiesc mai departe de municipiul Cluj Napoca și vizitează rar orașul.

Pentru acesti clienți, care cunosc produsele STIHL, oferim servicii de: prezentare online a utilajelor si accesoriilor.

 

VÂNZAREA UTILAJELOR STIHL

Vânzarea utilajelor si accesoriilor STIHL se face in magazin, telefonic, sau online, în baza ofertei de pe acest site. Site-ul www.motounelte.com.ro are rol de prezentare. Utilajele STIHL se vând direct către utilizator, din magazin.  La vânzare se pornesc, pentru ca utilizatorul sa le vadă funcționând.  Apoi, utilizatorul este instruit în vederea folosirii utilajelor STIHL în condiții sigure. Vânzarea la distanta este permisa pentru utilaje nepericuloase, accesorii, și consumabile. Nu în ultimul rând, clientul poate opta pentru achitarea produselor în 2 sau 3 rate, cu card bancar Star BT.

 

CONSULTANŢĂ GRATUITĂ

Dacă doriţi o consultanţă profesionista la achiziţionarea unei drujbe STIHL, motocoase STIHL sau o demonstraţie a produselor, va stăm la dispoziţie. Vă oferim soluţia optimă necesităţilor dumneavoastra. La achizitia unui utilaj nou, vă vom face instructajul privind folosirea şi modalităţile de întreţinere a acestuia. In cazul in care utilajul este cumparat de la un alt dealer STIHL, sau este achiziționat la distanță, instructajul costă 50 lei.

SERVICE SCULE ELECTRICE & UTILAJE PENTRU CONSTRUCŢII

Prin centrul de service asigurăm reparaţii în garanţie şi postgaranţie în cel mai scurt timp posibil. Pentru multe dintre modelele de motoferastraie STIHL suntem capabili sa asiguram service in 24 de ore. Conditia este ca dumneavoastra sa veniti la service pina la ora 10.00 si sa achitati suma de 100 lei taxa de constatare. Daca veți lasa utilajul in service, vom efectua constatarea în 7-14 zile calendaristice, contra sumei de 50 lei. Reparatia poate depasi 14 zile calendaristice, in funcție de defectul utilajului și disponibilitatea pieselor de schimb. Reparația utilajelor în perioada de garanție, cu defecte de fabricație, se va efectua în maxim 14 zile lucrătoare.

ÎNCHIRIERI DE SCULE ŞI UTILAJE

Dacă aveți nevoie de utilaje pentru anumite lucrări sau doar pentru o perioadă de timp, vă punem la dispoziţie serviciul de închirieri. Puteţi alege utilaje  STIHL dedicate şi beneficiaţi de preţuri preferentiale. În scurt timp vom putea oferi detalii legate de acest subiect.

Urmăriți promoțiile noastre!

OFERTE SPECIALE/PREȚURI

Meșteri pregătiți, cu școlarizări periodice la activ, suntem service autorizat pentru motoferastraie STIHL.

Organizăm lunar diferite acţiuni de marketing şi evenimente speciale, cu scopul de a vă ţine la curent cu noutăţile STIHL.

Pentru a vedea preturile produselor este necesar sa va autentificati pe site sau sa trimiteti o cerere de oferta pe vanzari@motounelte.com.ro Sunati la tel 0722-520.256, pentru oferta de pret personalizata.

Deschide chat
Cu ce vă pot ajuta?
Buna
Cu ce vă pot ajuta?
Call Now Button