Despre noi

Bine ați venit!

Moto Unelte SRL este partener autorizat STIHL în Cluj-Napoca. Societatea a fost înființată în anul 2009, are un magazin dedicat și service autorizat pentru reparații în garanție si post-garanție STIHL in Cluj-Napoca. Magazinul virtual al firmei noastre este o prelungire a magazinului fizic de utilaje STIHL, situat in Cluj Napoca, pe str. Câmpului, nr 57. Datele fiscale ale firmei sunt: RO26141704, J12/2000/2009, cont RO79 BTRL 0130 1202 R669 98XX, Banca Transilvania sucursala Horea, cu sediul social pe str. Câmpului nr.57, Cluj Napoca.

În calitate de reprezentanți dedicați promovării pe piața românească a produselor STIHL, vă oferim o gamă variată de: motoferastraie, motocoase, precum și accesorii originale, marca STIHL.

MAGAZINUL VIRTUAL

Magazinul virtual în care vă aflați este o extensie a magazinului nostru fizic din Cluj Napoca, str. Câmpului, nr 57. Ne adresăm clientilor care locuiesc mai departe de municipiul Cluj Napoca și vizitează mai rar orașul.

Pentru acesti clienți, care cunosc produsele STIHL si le apreciază, oferim serviciile de față: prezentare online a utilajelor, accesoriilor, și. în curând, a pieselor de schimb.

Vânzarea utilajelor si accesoriilor STIHL se face in magazin, telefonic, sau online, în baza ofertei de pe acest site. Site-ul www.motounelte.com.ro are rol de prezentare. Utilajele STIHL se vând direct către utilizator, din magazin, iar la vânzare se pornesc, pentru ca utilizatorul sa le vadă funcționând. Vânzarea la distanta este permisa pentru utilaje nepericuloase, accesorii, consumabile si piese de schimb. Clientul poate opta pentru achitarea produselor în 2 sau 3 rate, cu card bancar Star BT.

CONSULTANŢĂ GRATUITĂ

Dacă doriţi o consultanţă profesionista la achiziţionarea unui produs STIHL sau o demonstraţie a produsului, va stăm la dispoziţie și vă oferim soluţia optimă necesităţilor dumneavoastra. La achizitia unui utilaj nou, vă vom face instructajul privind folosirea şi modalităţile de întreţinere a acestuia. In cazul in care utilajul este cumparat de la un alt dealer STIHL, sau este achiziționat la distanță, instructajul costă 50 lei.

SERVICE SCULE ELECTRICE & UTILAJE PENTRU CONSTRUCŢII

Prin centrul de service asigurăm reparaţii în garanţie şi postgaranţie în cel mai scurt timp posibil. Pentru multe dintre modelele de motoferastraie STIHL suntem capabili sa asiguram service in 24 de ore, cu conditia ca dumneavoastra sa veniti la service pina la ora 10.00 si sa achitati suma de 100 lei taxa de constatare. Daca veți lasa utilajul in service, vom efectua constatarea în 7 zile calendaristice, contra sumei de 50 lei. Reparatia poate depasi 14 zile calendaristice, in funcție de defectul utilajului și disponibilitatea pieselor de schimb. Reparația utilajelor în perioada de garanție, cu defecte de fabricație, se va efectua în maxim 14 zile lucrătoare.

ÎNCHIRIERI DE SCULE ŞI UTILAJE

Dacă aveți nevoie de utilaje pentru anumite lucrări sau doar pentru o perioadă de timp, vă punem la dispoziţie serviciul de închirieri. Puteţi alege utilaje  STIHL dedicate şi beneficiaţi de preţuri preferentiale – in scurt timp vom putea oferi detalii legate de acest subiect.

Urmariti promotiile noastre!

OFERTE SPECIALE/PREȚURI

Meșteri pregătiți, cu școlarizări periodice la activ, suntem service autorizat pentru mărcile STIHL, HIKOKI, ROTAKT, RURIS.

Organizăm lunar diferite acţiuni de marketing şi evenimente speciale ( prezentări produse noi, reduceri de preţ, cadouri) cu scopul de a vă ţine la curent cu noutăţile apărute pe piaţă în domeniu.

Pentru a vedea preturile produselor este necesar sa va autentificati pe site sau sa trimiteti o cerere de oferta pe vanzari@motounelte.com.ro sau sa sunati la 0722-520.256, pentru oferta de pret personalizata.

Call Now Button
Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?
Buna
Cu ce te pot ajuta?