Puteți lansa comanda dumneavoastră de utilaje STIHL cu plata integrală, sau cu plata în 2 sau 3 rate cu STAR BT.

  • Magazinul online www.motounelte.com.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile BT. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, in condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță si simplitate in achiziția produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicita si nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  • În orice situație, siguranța tranzacțiilor pentru plata online cu cardul este garantată. Informațiile de pe cardul dumneavoastră de credit sunt transmise direct, prin utilizarea protocolului SSL (Secure Socket Layer), către furnizorul de plăți securizate. În niciun moment, Vânzătorul nu va fi în posesia datelor complete ale cardului pe care l-ați introdus.
  • Datele cardului prin intermediul căruia efectuați plata nu pot fi accesate sau păstrate de către Vânzător, ci numai de către instituția care autorizează plata sau de către orice altă entitate autorizată să furnizeze servicii de păstrare a datelor de identificare de pe card.
Call Now Button
Deschide chat
Cu ce vă pot ajuta?
Buna
Cu ce vă pot ajuta?