motounelte.com.ro Web analytics

Despre noi

 

Bine ati venit!

Moto Unelte SRL este partener autorizat STIHL în Cluj-Napoca. Societatea a fost infiintata in anul 2009 si este reprezentanta si service autorizat pentru reparatii in garantie si post-garantie STIHL in Cluj-Napoca. Magazinul virtual al firmei noastre este o prelungire a magazinului de utilaje STIHL, situat in Cluj Napoca, pe str. HOREA, nr 26 (vizavi de Sinagoga de pe str. Horea). Datele fiscale ale firmei sunt: RO26141704, J12/2000/2009, cont RO79 BTRL 0130 1202 R669 98XX, Banca Transilvania sucursala Horea, cu sediul social pe str. Campului nr.57, Cluj Napoca. 

In calitate de reprezentanti dedicati promovarii pe piata romaneasca a produselor 
STIHL va oferim o gama variata de: motoferastraie, motocoase, accesorii de calitate STIHL.

 

MAGAZINUL VIRTUAL

Magazinul virtual in care va aflati este o extensie a magazinului nostru din Cluj Napoca, str. HOREA, nr 26. Ne adresam clientilor care au sediul firmei mai departe de municipiul Cluj Napoca.

Pentru acesti clienti, care nu pot veni des in oras, care cunosc produsele STIHL si le apreciaza, oferim serviciile de fata: prezentare online a utilajelor, accesoriilor si (in curind) a pieselor de schimb.

Vanzarea utilajelor si accesoriilor STIHL se face numai in magazin, site-ul are rol de prezentare. Utilajele STIHL se vand direct catre utilizator, din magazin, iar la vinzare se pornesc, pentru ca utilizatorul sa le vada functionind.  

 

 

 

CONSULTANŢĂ GRATUITĂ

Dacă doriţi o consultanţă profesionista la achiziţionarea unui produs STIHL sau o demonstraţie a produsului, va stăm la dispoziţie vă oferim soluţia optimă necesităţilor dumneavoastra. La cerere, vom face instructajul privind folosirea şi modalităţile de întreţinere a motouneltelor.

 

SERVICE SCULE ELECTRICE & UTILAJE PENTRU CONSTRUCŢII

Prin centrul de service asigurăm reparaţii în garanţie şi postgaranţie în cel mai scurt timp posibil. Pentru multe dintre modelele de motoferastraie STIHL suntem capabili sa asiguram service in 24 de ore, cu conditia ca dumneavoastra sa veniti la service pina la ora 10.00. In cazul in care veniti dupa-masa, reparatia va dura 48 de ore.

 

INCHIRIERI DE SCULE ŞI UTILAJE

Dacă aveţi nevoie de utilaje pentru anumite lucrări sau doar pentru o perioadă de timp, vă punem la dispoziţie serviciul de închirieri. Puteţi alege dintr-o gamă largă de produse STIHL şi beneficiaţi de cele mai bune preţuri de pe piaţă - in scurt timp vom putea oferi detalii legate de acest subiect.

 

Urmariti promotiile noastre!

OFERTE SPECIALE/PRETURI

Organizăm lunar diferite acţiuni de marketing şi evenimente speciale ( prezentări produse noi, reduceri de preţ, cadouri) cu scopul de a vă ţine la curent cu noutăţile apărute pe piaţă în domeniu.

 

Pentru a vedea preturile produselor este necesar sa va autentificati pe site sau sa trimiteti o cerere de oferta pe vanzari@motounelte.com.ro sau sa sunati la 0722-520.256, pentru oferta de pret personalizata.

©2012. Motounelte.com.roprotectia consumatorului - A.N.P.C.